• Rökerigatan 4
  • 121 62 Johanneshov
  • Kontakt
  • info@restaurangakademien.se
  • Hitta hit

HEMMAKOCKENS GENVÄGAR TILL LYX

Datum:
Kursdatumet har redan passerat. Är du intresserad av att gå denna kurs? Maila oss gärna på info@restaurangakademien.se

Kursinnehåll:  
Möt Årets Kock 2011 under en dag där han delar med sig av hemligheten bakom hur du lyckas laga gourmetmat som på restaurang fast i hemmet. Råvarorna på dagens meny anpassas efter säsong. Efter den här dagen med Tomas vid rodret kan du servera en härlig festmeny till dina gäster, utan att vara låst i köket hela kvällen. Med enkla knep och förberedelser kommer du kunna umgås med vännerna samtidigt.

Kursledare: Tomas Diederichsen
Tomas nära 20 år i branschen har fördelats mellan krogar som Frippes och Tegelbacken, och han har också jobbat mycket med att utveckla mötesmat på konferens- och kursgårdar som Ulfsunda Slott, Villa Söderås och Skogshem & Wijk. Sedan 2017 driver Tomas Restaurang Varvet på Högmarsö i Stockholms skärgård. 2011 vann han titeln Årets Kock 2011 och blev därmed svensk mästare i professionell matlagning.

Pris: 2995 kr
I priset ingår Restaurangakademiens förkläde, receptkompendium, alla råvaror och utvalda drycker samt Restaurangakademiens diplom. På plats i köket finns alltid våra lärlingar som assisterar dig som kursdeltagare och kursledaren för att underlätta för att du ska få ut mesta möjliga av dagens kursinnehåll.