• Rökerigatan 4
  • 121 62 Johanneshov
  • Kontakt
  • info@restaurangakademien.se
  • Hitta hit

HEMMAKOCKENS GENVÄGAR TILL LYX

Datum:
nästa tillfälle meddelas inom kort, kontakta oss vid intresse

Kursinnehåll:  
Möt Årets Kock 2016 under en dag där han delar med sig av hemligheten bakom hur du lyckas laga gourmetmat som på restaurang fast i hemmet. Råvarorna på dagens meny anpassas efter säsong. Efter den här dagen med Jimmi vid rodret kan du servera en härlig festmeny till dina gäster, utan att vara låst i köket hela kvällen. Med enkla knep och förberedelser kommer du kunna umgås med vännerna samtidigt.

Kursledare: Jimmi Eriksson
Jimmi vann titeln Årets Kock 2016 och blev därmed svensk mästare i professionell matlagning. Han är ursprungligen från Stockholm där han har arbetat på restauranger som Pontus! och Restaurang Jonas. När han tog hem segern i Årets Kock 2016 arbetade han på Lilla Ego, också i Stockholm. Utöver på svenska restauranger har Jimmi arbetat mycket utomlands, bland annat i London och vid Medelhavet. Jimmi har en stor kärlek för råvaran och beskriver sin matfilosofi som enkel med finess.

Pris: 2995 kr
I priset ingår Restaurangakademiens förkläde, receptkompendium, alla råvaror och utvalda drycker samt Restaurangakademiens diplom. På plats i köket finns alltid våra lärlingar som assisterar dig som kursdeltagare och kursledaren för att underlätta för att du ska få ut mesta möjliga av dagens kursinnehåll.

Anmäl dig här!