• Rökerigatan 4
  • 121 62 Johanneshov
  • Kontakt
  • info@restaurangakademien.se
  • Hitta hit

GRUNDERNA INOM VIN

 – VINKURS MED FOKUS PÅ GRUNDERNA

Vinkursen hålls på tisdagskvällar. På grund av rådande omständigheter har vårens utbildning delats in i två klasser:
Tid klass 1: kl 18:15-21:15
Tid klass 2: kl 18:45-21:45

Kursstart VT2020: 19 maj
Datum: 19 maj, 26 maj, 2 juni, 9 juni, 16 juni, 18 juni (tentamen)

Kursstart HT2020: 6 oktober
Datum: 6 oktober, 13 oktober, 20 oktober, 3 november, 10 november,  17 november (tentamen)

Kursinnehåll: Det här är kvällskursen för dig som har fått upp ögonen för vin och vill lära dig mer! Under de fem föreläsningstillfällena kommer du att lära dig om de mest kända druvorna och vinländerna samt prova ett flertal karaktärstypiska viner. Vi går också igenom grunderna i att kombinera mat och dryck. Sista tillfället blir det en frivillig tentamen som ligger till grund för den internationellt erkända diplomeringen WSET Level 1.

Du: Kursen riktar sig både till dig som arbetar i branschen och till den nyfikne privatpersonen. Kanske är du sugen på vår Sommelierutbildning, men känner dig inte riktigt redo än? Inga förkunskaper krävs, bara nyfikenhet och vilja att lära dig mer!

Kursledare:  Michel Jamais och Susanne Berglund-Krantz
Michel Jamais och Susanne Berglund-Krantz är vana att lära ut och undervisar också på vår Sommelierutbildning.

Pris: 7590 kr inkl. moms (6072 kr exkl. moms)
I kursavgiften ingår kursmaterial, provning av ett 30-tal viner samt diplom efter avlagt diplomprov.

Schema Grunderna inom vin VT20 klass 1

Schema Grundera inom vin VT20 klass 2

Schema Grunderna inom vin HT20

Läs matochresebloggens skildring av kursen här! >>

Anmäl dig här!