• Rökerigatan 4
  • 121 62 Johanneshov
  • Kontakt
  • info@restaurangakademien.se
  • Hitta hit

GRÖN INSPIRATION FÖR RESTAURANG

Datum: Kursen är inställd. Har du frågor om kursen? Maila oss gärna på info@restaurangakademien.se

Restaurangakademien erbjuder här ett tillfälle att tillsammans med en kock fokuserad på växtriket skapa rätter anpassade för såväl restaurang som event och catering. Med en huvudråvara från växtriket skapar vi tillsammans kalla, varma och söta rätter och fördjupar oss i tillagningsmetoder, temperaturer, texturer och balans.

Vi kommer gå igenom:

  • Grönsakens optimala innertemperatur
  • Tillagningsmetoder
  • Tillvaratagande av hela råvaran
  • Alkoholfria drycker på svinn från matlagningen

KURSLEDARE: Christofer Ekman
Christofer Ekman har under sina många år i restaurangbranschen arbetat på krogar både i Stockholm och i New York, bland annat som kökschef på F12* och senast som Paul Svenssons parhäst med Fotografiska, Retaste och Paul Taylor Lanthandel. Att laga mat med växtriket i fokus har Christofer utvecklat under åren och han är expert på att skapa rätter för såväl event- och festvåning, som bistro och fine dining.

PRIS: 2 850 kr exkl. moms per deltagare
I priset ingår lunch, kaffe, frukt, Restaurangakademiens förkläde, receptkompendium, alla råvaror och kursintyg. På plats i köket finns alltid våra lärlingar som assisterar dig för att du ska få ut mesta möjliga av dagens kurs.

LOKAL: Kursen hålls i Restaurangakademiens kök på Rökerigatan 4 i Stockholm

Foto: Erica Wessman