• Rökerigatan 4
  • 121 62 Johanneshov
  • Kontakt
  • info@restaurangakademien.se
  • Hitta hit

GRILLAT!

Datum:
lördagen den 8:e juni 2019, kl 9:30-16:00

Kursinnehåll:
Grilla är vårt uråldriga sätt att laga mat på och det gör man i hela världen; Assado i Argentina, BBQ i USA och Braai i Sydafrika. Såklart gillar vi att grilla även i Sverige!

Ta dina grillkunskaper till nästa nivå tillsammans med Julius Wallmo, kökschef på Restaurangakademien. Under denna dag går vi igenom vad du ska tänka på för att bli en mästare vid grillen. Allt ifrån hur vi tänder, håller glöden perfekt, får en bra temperatur och naturligtvis också allt som hamnar på grillen. Vi pratar direkt och indirekt grillning, rubs, helgrillning och rotisserie mm. Vi grillar allt ifrån ostron till kyckling Diablo. Även dagens desserter kommer såklart direkt från grillen.

En lyckad grillmiddag består ju av mer än bara det som kommer från grillen, därför gör vi såklart även härliga tillbehör som kommer imponera på era blivande gäster. Det här blir en fullspäckad dag vid grillen som rekommenderas varmt till den med brinnande grillintresse.

Kursledare: Julius Wallmo
Som kökschef på Restaurangakademien omger sig Julius alltid av elever och lärlingar vilket gör honom till en naturlig ledare med ett stort intresse för att dela med sig av sina kunskaper. Innan Julius började på Restaurangakademien arbetade han hos Michel Troisgros på Troisgros i Roanne och hos Guy Savoy på restaurangen med samma namn i Paris. Båda är trestjärniga restauranger belägna i Frankrike.

Pris: 2 995 kronor per deltagare
I priset ingår Restaurangakademiens förkläde, receptkompendium, alla råvaror och utvalda drycker samt Restaurangakademiens diplom. På plats i köket finns alltid våra lärlingar som assisterar dig som kursdeltagare och kursledaren för att underlätta så att du ska få ut det mesta möjliga av kvällens innehåll.

Anmäl dig här!