• Rökerigatan 4
  • 121 62 Johanneshov
  • Kontakt
  • info@restaurangakademien.se
  • Hitta hit

GRILLA GRÖNT

Datum:
5 juni, 9.30-16.00

Kursinnehåll:
Ta dina grillkunskaper till nästa nivå tillsammans med Christofer Ekman! Hur grillar vi våra frukter och grönsaker på bästa vis, vilka delar av dem använder vi till vad, och hur använder vi de delar vi inte grillar? Tillvaratagande av hela råvaran, att välja grönsaker och frukt i säsong och att vara cirkulär i sin matlagning är Christofers prioritet.
Hur förbereder vi vår grillning, kan man göra dessert på grillen och vad är härliga tillbehör i sommar?
Vi sätter menyer för picknik, hemmafest och vardag!

Kursledare: Chrsitofer Ekman
Christofer Ekman har under sina många år i restaurangbranschen arbetat på krogar både i Stockholm och New York, bland annat som kökschef på F12* och senast som Paul Svenssons parhäst med Fotografiska, Retaste och Paul Taylor Lanthandel. Att laga mat med växtriket i fokus har Christofer utvecklat under åren och att vara kreativ med växter i säsong är en specialitet.

Pris: 2 995 kronor per deltagare
I priset ingår Restaurangakademiens förkläde, receptkompendium, alla råvaror och utvalda drycker samt Restaurangakademiens diplom. På plats i köket finns alltid våra lärlingar som assisterar dig som kursdeltagare och kursledaren för att underlätta så att du ska få ut det mesta möjliga av kvällens innehåll.

Anmäl dig här!