• Rökerigatan 4
  • 121 62 Johanneshov
  • Kontakt
  • info@restaurangakademien.se
  • Hitta hit

FÖRSÄLJNINGSANSVARIG TILL RESTAURANGAKADEMIEN

Restaurangakademien grundades 1985 och erbjuder utbildningar för restaurangbranschen. Våra lokaler i Slakthusområdet i Stockholm har blivit en naturlig mötesplats för restaurangbranschen. På Restaurangakademien verkar Sveriges främsta föreläsare från branschen och kontinuerligt görs internationella gästspel. Tillsammans utvecklar vi svensk gastronomi och fångar upp framtidens mat- och dryckestrender. Restaurangakademien ägs av Arla och Menigo. 2015 förvärvade vi dotterbolaget Årets Kock.

Vill du vara med och bidra till en mer hållbar bransch och arbeta i en spännande och energigivande miljö?  Då har vi en utvecklande möjlighet för dig.

 Vår nuvarande försäljningsansvarige går vidare i sin karriär och vi söker därför hennes ersättare. För att trivas i rollen som försäljningsansvarig på Restaurangakademien behöver du vara målinriktad och arbeta utifrån ett långsiktigt perspektiv. Du trivs med att arbeta självständigt inom ett uppsatt ramverk samtidigt som du inser vikten av samarbete för att nå de uppsatta målen. Du kombinerar din starka drivkraft att uppnå mål tillsammans med en god kommunikationsförmåga som du använder för att skapa långvariga och nöjda kundrelationer. Vi ser gärna att du är initiativrik där du går från ord till handling och vågar utmana dig själv för att utvecklas kontinuerligt och skapa lönsam försäljning.
I tjänsten ingår även att samordna och producera de kundanpassade utbildningarna.

Vi söker en person som har erfarenheter från och ett stort kontaktnät inom restaurangbranschen. Du kan t ex ha arbetat som hovmästare, kock, restaurangchef eller sommelier. Du har några års erfarenhet av försäljning men också erfarenhet av event och projektledning. Du har arbetat med Officepaketet, har en gymnasieutbildning och en utbildning i försäljning. Att du gillar människor tar vi för givet.

Restaurangakademien bygger på stort lagarbete, vi stöttar varandra och beslutsvägarna är korta. Du är en given del i arbetet att utveckla Restaurangakademien och våra utbildningar.

Tillträdesdatum är tisdag den 3 april. Då finns det tid att gå parallellt i två veckor med nuvarande försäljningsansvarige. Tjänsten är på heltid med kontor i Stockholm, Slakthusområdet.

Ansökan skickas per mail till hanna.halpern@restaurangakademien.se senast måndag 26 mars. Vi gör intervjuer löpande så maila gärna in din ansökan tidigare.

För ytterligare information om tjänsten kontakta Hanna Halpern 070-555 82 82.
Ytterligare information om Restaurangakademien finner du på www.restaurangakademien.se , facebook och instagram