Just nu tar vi inte emot kortbetalningar. Vänligen välj faktura som betalni... ngsalternativ. Visa mer Visa mindre

”Restaurangakademien har legat i toppen av branschutbildningar i många år och utvecklar sina kurser konsekvent och dynamiskt för att fortsätta ligga i framkant.”

– Billy White

Med över 20 års arbetslivserfarenhet inom kockyrket har Billy hunnit jobba på några av världens främsta restauranger, så som St John i London, Fäviken i Järpen och Mathias Dahlgren i Stockholm. Senast kommer han från en kökschefstjänst på Rosendals Trädgård. Mot bakgrund till ett stort intresse och passion för att vara utomhus tog Billy för ett tag sedan klivet bort från spisarna och ut i naturen. Numera kombinerar han gärna matlagning med löpning och vandring, där syftet är att laga mat som inte bara smakar gott utan också håller kroppen igång genom långa dagar på stigarna och i bergen. Idag är Billy frilansande kock, restaurangkonsult, eventarrangör, författare och Restaurangakademiens nya tillskott bland föreläsare!

Aktuell på Restaurangakademien med:
Just nu är Billy inte aktuell med någon kurs. Är du intresserad av att gå en matlagningskurs med Billy? Kontakta oss!