• Rökerigatan 4
  • 121 62 Johanneshov
  • Kontakt
  • info@restaurangakademien.se
  • Hitta hit

FOODSTOCK MASTER CLASSES

Foodstock är matfestivalen som hyllar det gastronomiska hantverket! Den 31 augusti och 1 september exploderar Fjäderholmarna i smaker, dofter och intryck. Niklas Ekstedt som är en av initiativtagarna vill visa upp det bästa som Skandinavien och världen har att erbjuda just nu, och besökarna utlovas massa inspiration och en stor portion kunskap. För att ta detta till ytterligare en nivå presenterar Restaurangakademien tillsammans med Foodstock en repertoar av fördjupande Master Classes med några av de mest spännande kockarna och mathantverkarna under festivalen. Varmt välkomna!

Lördag 31 augusti

Kl. 12:30-13:00
David Zilber, Noma Ferments, Köpenhamn

Kl. 13:30-14:00
Sebastien Boudet, Bagare

Kl. 14:30-15:00
David Loftus, Fotograf (preliminärt)

Kl. 15:30-16:00
Niki Sjölund, Neo natur

Kl. 16:30-17:00
Olivier Campardou, Atelier Soba, Paris

Söndag 1 september

Kl. 11:30-12:00
Sebastien Boudet, Bagare

Kl. 12:30-13:00
David Zilber, Noma Ferments, Köpenhamn

Kl. 13:30-14:00
Gustav Öhman, Taxinge Krog

Kl. 14:30-15:00
Dylan Watson-Brawn, Ernst, Berlin

Kl. 15:30-16:00
Niki Sjölund, Neo natur

Kl. 16:30-17:00
Olivier Campardou, Atelier Soba, Paris

Konferencier: Mattias Kroon

Obs! Antal platser är begränsat. Kom i tid för att försäkra dig om en plats hos just din favorit! Anmäl dig nedan så reserverar du en plats – de släpps dock till köande 10 min före varje Master Class.

Pris och anmälan: Ovan Master Classes ingår i din festivalbiljett till Foodstock som du köper här. Ange rabattkoden RAMASTER så får du 100 kr rabatt samt två extra smakbiljetter. Anmäler du dig till en dag har du plats på alla Master Classes den dagen.

Läs mer om Foodstock och föreläsarna här.

Anmäl dig till Master Classerna här!