Just nu tar vi inte emot kortbetalningar. Vänligen välj faktura som betalni... ngsalternativ. Visa mer Visa mindre

Ett år | Fyra säsonger

Denna kurs är indelad i fyra kurstillfällen utspridda över ett år. Tillfällena grundar sig i de svenska säsongerna – Vår, Sensommar, Höst och Vinter – och anpassas därför efter de råvaror och tillagningsmetoder som kännetecknar varje specifik årstid.

Kurstillfälle 1: Vår | Vårens primörer

  • lamm
  • sparris, nässlor & ramslök
  • rabarber

Kurstillfälle 2: Sensommar | Skördetid

  • vårkyckling
  • sensommarskörd – vad grönsakslandet & fruktträden har att erbjuda
  • färska bär
  • krondill, kantareller

Kurstillfälle 3: Höst | Skog & vilt

  • rådjur
  • rotfrukter & svamp
  • äpple
  • sjömat

Kurstillfälle 4: Vinter | Skafferi, jordkällare & kalla hav

  • svart vintertryffel
  • fisk & skaldjur
  • jordärtskocka & päron


Datum: 7/5, 20/8, 22/10 & 4/2 (2025)
Föreläsare: Peter Asp Jelksäter
Övrigt: I priset ingår förkläde, mat och dryck. Receptkompendium skickas ut digitalt efter avslutad kurs. Vi har inte möjlighet att anpassa våra kurser efter allergier eller specialkost.