• Rökerigatan 4
  • 121 62 Johanneshov
  • Kontakt
  • info@restaurangakademien.se
  • Hitta hit

DET JAPANSKA KÖKET

Datum:
lördag 12:e maj 2018, kl 09:30-16:00

Kursinnehåll: Sayan Isaksson kommer här att guida er genom det japanska köket. Ni får nu ett unikt tillfälle att lyssna på när Sayan själv berättar historien bakom Esperanto och Råkultur samt hans matlagningsfilosofi.

Sayan har tagit det japanska köket till nya höjder och använder sig av japanska tekniker och smaker och applicerar det på svenska råvaror. Ni får bland annat laga dashi scandinave, färsk wasabi nigiri, katsoboshi steaktartar.

Kursledare: Sayan Isaksson 
Sayan Isaksson är kock och krögare och driver Esperanto, Råkultur, Shibumi och Imouto i Stockholm. Sayans restauranger är flerfaldigt belönade i White Guide och har vunnit Gulddraken samt fått andra fina utmärkelser. Esperanto har sedan 2007 en stjärna i Guide Michelin och 2017 tilldelades även Imouto en stjärna.

Pris: 2995 kr I priset ingår Restaurangakademiens förkläde, receptkompendium, alla råvaror och utvalda drycker samt Restaurangakademiens diplom. På plats i köket finns alltid våra lärlingar som assisterar dig som kursdeltagare för att du ska få ut mesta möjliga av dagens kursinnehåll.

Anmäl dig här!