• Rökerigatan 4
  • 121 62 Johanneshov
  • Kontakt
  • info@restaurangakademien.se
  • Hitta hit

DET FRANSKA OCH SVENSKA KÖKET

Datum:
lördagen den 18:e maj 2019, kl. 09.30-16.00

Kursinnehåll:
Möt våren med Gunnar Forssell och Julius Wallmo på Restaurangakademien! Vi kommer att arbeta med svenska råvaror i säsong och med smaker från Frankrike och Sverige. Det blir klassisk matlagning i fokus där både vit sparris och ramslök finns med.

Gunnar Forssell arbetade mycket tillsammans med Tore Wretman på bland annat Riche, Teatergrillen och Operakällaren och kommer tillsammans med Restaurangakademiens kökschef, Julius Wallmo, att guida oss genom dagen. 1978 öppnade Gunnar stjärnkrogen Grappe d’Or, vilken skulle bli en av Sveriges mest hyllade restauranger. Han är en av de kockar som framgångsrikt varit delaktig i att lyfta svensk gastronomi.

Ta del av Gunnars och Julius bästa tips och hör Gunnars fantastiska historier från Frankrikes och Sveriges krogvärld.

Det här kommer bli en minnesvärd dag!

Kursledare: Gunnar Forssell och Julius Wallmo

Pris: 2 995 kronor per deltagare
I priset ingår Restaurangakademiens förkläde, receptkompendium, alla råvaror och utvalda drycker samt Restaurangakademiens diplom. På plats i köket finns alltid våra lärlingar som assisterar dig som kursdeltagare och kursledaren för att underlätta så att du ska få ut det mesta möjliga av kvällens innehåll.

Anmäl dig här!