• Rökerigatan 4
  • 121 62 Johanneshov
  • Kontakt
  • info@restaurangakademien.se
  • Hitta hit

DESSERTER OCH BAKVERK – JUL OCH NYÅR

Datum:
söndagen den 6 december 2020, kl 9:30-16:00

Kursinnehåll:
Som rekordung chefskonditor, 24 år, på anrika Operakällaren tog Daniel det erfarna etablissemanget med storm. Visst har det varit tunga år med massor av timmar vid marmorskivan i patisseriet, men värt varenda minut!
Daniel är lugn och stabil med idéer som flödar som rinnande vatten. En förutsättning för deltagandet i Kocklandslaget är också en tävlingsinstinkt, och den lyser starkt om honom!
Daniel lotsar oss genom desserter i alla dess former, genom sitt yrkes historia, dess nutid samt spår framtiden via sina personliga bidrag i tävlingar, reportage och tillställningar. Han låter oss testa på olika tekniker och metoder, blandar klassiker med nyskapande och innovation. Vinterns smaker är såklart i fokus

Kursledare: Daniel Roos
Daniel driver Restaurang K-märkt och var tidigare medlem i det Svenska Kocklandslaget. Med dem vann han bland annat OS-guld 2012. Vid Kronprinsessan Victorias bröllop i juni 2010 ansvarade han för desserten och så även vid Nobelfesten alla år sedan 2014. Titta närmare på hans vackra skapelser på www.pastrydesign.se

Pris: 2995 kronor per deltagare
I priset ingår Restaurangakademiens förkläde, receptkompendium, alla råvaror och utvalda drycker samt Restaurangakademiens diplom. På plats i köket finns alltid våra lärlingar som assisterar dig som kursdeltagare och kursledaren för att underlätta för att du ska få ut mesta möjliga av dagens kursinnehåll.

Anmäl dig här!