• Rökerigatan 4
  • 121 62 Johanneshov
  • Kontakt
  • info@restaurangakademien.se
  • Hitta hit

CHOKLADDESSERTER MED DANIEL ROOS

Kursdatum: 15 oktober, 09.30-16.00

Kursinnehåll: Som rekordung chefskonditor, 24 år, på anrika Operakällaren tog Daniel det erfarna etablissemanget med storm. Visst har det varit tunga år med många timmar vid marmorskivan i patisseriet, men värt varenda minut. I denna kurs kommer även du få möjlighet att öva på att temperera choklad, fast på Restaurangakademiens marmorskivor! Under en heldag tillsammans med Daniel kommer du få möjlighet att skapa olika typer av desserter, mousser, bavaroiser och glass – samtliga med choklad i fokus!

Föreläsare: Daniel Roos
Daniel är konditor och driver Restaurang K-märkt. Han var tidigare medlem i det Svenska Kocklandslaget och med dem vann han bland annat OS-guld 2012. Vid Kronprinsessan Victorias bröllop i juni 2010 ansvarade han för desserten och så även vid Nobelfesten alla år sedan 2014. Titta närmare på hans vackra skapelser på www.pastrydesign.se.

Pris: 3 195 kr inkl. moms. I priset ingår kursmaterial, förkläde, diplom, mat och dryck.

Plats: Restaurangakademien, Rökerigatan 4, Stockholm

Anmäl dig här!