• Rökerigatan 4
  • 121 62 Johanneshov
  • Kontakt
  • info@restaurangakademien.se
  • Hitta hit

KALENDARIUM

Det här är Restaurangakademiens kommande kursaktiviteter. Boka in dig direkt!

  • Alla
  • Bar & Service
  • Dryck
  • Kök
  • Konditori
  • Privatpersoner

09 mar

Grunden till allt gott
Magnus Albrektsson

10 mar

Restaurangmatlagning för hemmakocken 1.0
Magnus Albrektsson

16 mar

FIKA – svenska klassiker
Dorotea Malmegård

23 mar

Asiatisk Street Food
Claes Grännsjö

27 mar

Öka snittnotan – kreativ säljteknik
Ulrika Karlsson (halvdag)

28 mar

Desserter (proffs)
Daniel Roos

30 mar

Restaurangmatlagning för hemmakocken 1.0
Magnus Albrektsson

31 mar

Restaurangmatlagning för hemmakocken 2.0
Magnus Albrektsson

02 apr

Inspiration Mat och vin i kombination
Michel Jamais (kväll)

02 apr

Såser!
Julius Wallmo (kväll)

06 apr

Vegansk matlagningskurs
Maximillian Lundin

07 apr

Mat och vin i kombination
Michel Jamais

09 apr

Från ax till limpa med kulturspannmål
Inspirationsföreläsning med Sébastien Boudet

09 apr

Knivteknik
Joakim Lundblad (kväll)

10 apr

Ostutbildningen startar
Flera föreläsare

11 apr

Mat & dryck i kombination (bransch)
Michel Jamais

13 apr

Möt Årets Kock 2018
David Lundqvist

14 apr

Asiatisk Street Food
Claes Grännsjö

23 apr

Souschefsutbildningen startar
flera föreläsare

29 apr

Alkoholfria drycker – våga ta betalt
Ulrika Karlsson (halvdag)

30 apr

Attrahera och behålla personal
Inspirationsföreläsning med Fredrik Eriksson

02 maj

Vegansk inspiration för storkök
Sara Ask

04 maj

Vårens primörer
Magnus Albrektsson

05 maj

Mat och vin i kombination – grönt på faten, rött & vitt i glasen
Michel Jamais

07 maj

Grunderna inom vin, start
Michel Jamais och Susanne Berglund Krantz (kvällskurs)

09 maj

Master Class Piemonte (två dagar)
Niklas Bergqvist och Alf Tumble

10 maj

Hållbar matlagning och zero waste
Inspirationsföreläsning med Paul Svensson

11 maj

Vegetariskt – Vår med Årets Kock 2018
David Lundqvist

12 maj

Desserter för hemmakonditorn 1.0
Cecilia Andersson, Årets Konditor 2012

13 maj

Naturviner – introduktionskurs
Ulrika Karlsson (kväll)

18 maj

Det franska och svenska köket
Gunnar Forssell & Julius Wallmo

19 maj

Fisk med Årets Kock 2017
Johan Backéus

21 maj

Såser!
Julius Wallmo (kväll)

25 maj

Gilla grillen
Magnus Albrektsson

26 maj

Restaurangmatlagning för hemmakocken 1.0
Magnus Albrektsson

28 maj

Service och gästkommunikation
Ulrika Karlsson

01 jun

Vegansk matlagningskurs
Maximillian Lundin

02 jun

Sista ansökningsdag Yh-Internationell Sommelier
Kursstart augusti

08 jun

Grillat!
Julius Wallmo

09 jun

Gilla grillen
Magnus Albrektsson

12 aug

Sommelier steg II startar
flera föreläsare

16 aug

Kursstart Yh-Internationell Sommelier
Flera föreläsare

27 aug

Sommelier steg I startar (tisdagar)
flera föreläsare

02 sep

Kursstart WSET Diploma
Flera föreläsare

07 sep

Sensommar
Magnus Albrektsson

14 sep

Vegetariskt – Höst med Årets Kock 2018
David Lundqvist

24 sep

Restaurangchefsutbildningen startar
flera föreläsare