• Rökerigatan 4
  • 121 62 Johanneshov
  • Kontakt
  • info@restaurangakademien.se
  • Hitta hit

KALENDARIUM

Det här är Restaurangakademiens kommande kursaktiviteter. Boka in dig direkt!

  • Alla
  • Bar & Service
  • Dryck
  • Kök
  • Konditori
  • Privatpersoner

25 sep

Restaurangchefsutbildningen startar
flera föreläsare

30 sep

Mat och vin i kombination
Michel Jamais

06 okt

Restaurangmatlagning för hemmakocken 2.0
Magnus Albrektsson

07 okt

Ett år – fyra säsonger, höststart
Magnus Albrektsson (fyra tillfällen)

07 okt

Höst
Magnus Albretksson

13 okt

Skaldjur Deluxe
Julius Wallmo

14 okt

Hemmakockens genvägar till lyx
Jimmi Eriksson

16 okt

Grunderna inom vin, start
Michel Jamais och Susanne Berglund Krantz (kvällskurs)

20 okt

Vegansk matlagningskurs
Maximillian Lundin

21 okt

Fisk med Årets Kock 2017
Johan Backéus

24 okt

Såser!
Julius Wallmo (kväll)

27 okt

Desserter och bakverk
Daniel Roos

29 okt

Souschefsutbildningen startar
flera föreläsare

03 nov

Hemmakockens genvägar till lyx
Jimmi Eriksson

04 nov

Styckning
Magnus Albrektsson

05 nov

Matlagningens fyra grunder – start
Magnus Albrektsson & Julius Wallmo (kväll)

05 nov

Surdegsbröd
Sébastien Boudet (två heldagar)

11 nov

Restaurangmatlagning för hemmakocken 1.0
Magnus Albrektsson

12 nov

Inspiration Mat och vin i kombination
Michel Jamais (kväll)

13 nov

Ostkurs start
Ia Orre (för konsument)

14 nov

Master Class Bordeaux (två dagar)
Andreas Larsson

17 nov

Grunden till allt gott
Magnus Albrektsson

18 nov

Sushikurs med Sushi Sho
Carl Ishizaki

24 nov

Viltmatlagning
Ulrika Brydling

25 nov

Tårtor med Tea
Dorotea Malmegård

01 dec

Restaurangmatlagning för hemmakocken 1.0
Magnus Albrektsson

09 dec

Tårtor med Tea
Dorotea Malmegård

14 jan

Sommelier steg II startar
flera föreläsare

27 jan

Sushikurs med Sushi Sho
Carl Ishizaki

29 jan

Sommelier steg I startar (tisdagar)
flera föreläsare

05 feb

Grunderna inom vin, start
Michel Jamais och Susanne Berglund Krantz (kvällskurs)

05 feb

Grunderna inom vin, start
Michel Jamais och Susanne Berglund Krantz (kvällskurs)

20 feb

Kökschefsutbildningen startar
Flera föreläsare

28 mar

Desserter (proffs)
Daniel Roos