• Rökerigatan 4
  • 121 62 Johanneshov
  • Kontakt
  • info@restaurangakademien.se
  • Hitta hit

KALENDARIUM

Det här är Restaurangakademiens kommande kursaktiviteter. Boka in dig direkt!

  • Alla
  • Bar & Service
  • Dryck
  • Kök
  • Konditori
  • Privatpersoner

24 sep

Restaurangchefsutbildningen startar
flera föreläsare

28 sep

Vegetariskt – Höst med Årets Kock 2018
David Lundqvist

29 sep

Restaurangmatlagning för hemmakocken 1.0
Magnus Albrektsson

05 okt

Sydostasiens pärlor
Magnus Albrektsson

06 okt

Restaurangmatlagning för hemmakocken 2.0
Magnus Albrektsson

08 okt

Inspiration Mat och vin i kombination
Michel Jamais (kväll)

12 okt

Asiatisk Street Food
Claes Grännsjö

13 okt

Tårtor med Tea
Dorotea Malmegård

19 okt

Vegansk matlagningskurs
Maximillian Lundin

20 okt

Tårtor med Tea
Dorotea Malmegård

22 okt

Såser!
Julius Wallmo

23 okt

Knivteknik
Joakim Lundblad (kväll)

26 okt

Vegetariskt – Höst med Årets Kock 2018
David Lundqvist

27 okt

Mat och vin i kombination
Michel Jamais

28 okt

Restaurangsverige 2025
Richard Tellström (föreläsning, 2 timmar)

29 okt

Desserter för många
Dorotea Malmegård

30 okt

Mer växtbaserat och minskat matsvinn
Mats Andersson

02 nov

Brödkurs
Adam Söderberg, Bageri Petrus

03 nov

Hemmakockens genvägar till lyx
Tomas Diederichsen

04 nov

Matlagningens fyra grunder – start
Magnus Albrektsson & Julius Wallmo (kväll)

06 nov

Ostutbildningen startar
Flera föreläsare

07 nov

Master Class USA
Michel Jamais (två dagar)

08 nov

Att skapa ett restaurangkoncept
Inspirationsföreläsning med Frida Ronge

09 nov

Asiatisk Street Food
Claes Grännsjö

10 nov

Franska festmenyer
Andreas Edlund

14 nov

Attrahera och behålla personal
Inspirationsföreläsning med Fredrik Eriksson

15 nov

Vegansk inspiration för storkök
Sara Ask

16 nov

Skaldjur Deluxe
Julius Wallmo

17 nov

FIKA – svenska klassiker
Dorotea Malmegård

19 nov

Alkoholfria drycker – våga ta betalt
Ulrika Karlsson (kväll)

22 nov

Hållbar matlagning och zero waste
Inspirationsföreläsning med Paul Svensson

23 nov

Vegetariskt – Höst med Årets Kock 2018
David Lundqvist

24 nov

Styckning
Magnus Albrektsson

28 nov

Öka snittnotan – kreativ säljteknik
Ulrika Karlsson (halvdag)

30 nov

Sydostasiens pärlor
Magnus Albrektsson

01 dec

Mat och vin i kombination
Michel Jamais

07 dec

Preppa som en kock
Magnus Albrektsson

08 dec

Restaurangmatlagning för hemmakocken 1.0
Magnus Albrektsson

10 dec

Såser!
Julius Wallmo (kväll)

19 jan

Desserter och bakverk
Daniel Roos

26 jan

Vegetariskt – Vinter med Årets Kock 2018
David Lundqvist

28 jan

Sommelier steg I startar (tisdagar)
flera föreläsare