• Rökerigatan 4
  • 121 62 Johanneshov
  • Kontakt
  • info@restaurangakademien.se
  • Hitta hit

KALENDARIUM

Det här är Restaurangakademiens kommande kursaktiviteter. Boka in dig direkt!

  • Alla
  • Bar & Service
  • Dryck
  • Kök
  • Konditori
  • Privatpersoner

15 nov

Vegansk inspiration för storkök
Sara Ask

16 nov

Skaldjur Deluxe
Julius Wallmo

17 nov

FIKA – svenska klassiker
Dorotea Malmegård

19 nov

Alkoholfria drycker – våga ta betalt
Ulrika Karlsson (kväll)

22 nov

Hållbar matlagning och zero waste
Inspirationsföreläsning med Paul Svensson

23 nov

Vegetariskt – Höst med Årets Kock 2018
David Lundqvist

24 nov

Styckning
Magnus Albrektsson

28 nov

Öka snittnotan – kreativ säljteknik
Ulrika Karlsson (halvdag)

30 nov

Sydostasiens pärlor
Magnus Albrektsson

01 dec

Mat och vin i kombination
Michel Jamais

02 dec

Sake till det nordiska köket!
Sören Polonius

07 dec

Preppa som en kock
Magnus Albrektsson

08 dec

Restaurangmatlagning för hemmakocken 1.0
Magnus Albrektsson

10 dec

Såser!
Julius Wallmo (kväll)

13 jan

Sommelier steg II startar
flera föreläsare

18 jan

Restaurangmatlagning för hemmakocken 1.0
Magnus Albrektsson

19 jan

Desserter och bakverk
Daniel Roos

25 jan

Ett år – fyra säsonger, start
Magnus Albrektsson (fyra tillfällen)

25 jan

Skafferi, jordkällare och kalla hav
Magnus Albrektsson

26 jan

Vegetariskt – Vinter med Årets Kock 2018
David Lundqvist

28 jan

Sommelier steg I startar (tisdagar)
flera föreläsare

01 feb

Restaurangmatlagning för hemmakocken 1.0
Magnus Albrektsson

02 feb

Desserter för hemmakonditorn 1.0
Cecilia Andersson, Årets Konditor 2012

08 feb

Vegansk matlagningskurs
Maximillian Lundin

09 feb

Mat och vin i kombination
Michel Jamais

11 feb

Såser!
Julius Wallmo (kväll)

15 feb

Asiatisk Street Food
Claes Grännsjö och Max Inazawa

04 mar

Inspiration Mat och vin i kombination
Michel Jamais (kväll)

07 mar

Skaldjur Deluxe
Julius Wallmo

08 mar

Desserter och bakverk
Daniel Roos

15 mar

Franska festmenyer
Andreas Edlund

17 mar

Grunderna inom vin, start
Michel Jamais och Susanne Berglund Krantz (kvällskurs)

18 mar

Ledarskap och social hållbarhet
Två dagar

21 mar

Brödkurs med Adam Söderström
Adam Söderström, Bageri Petrus

25 mar

Knivteknik
Joakim Lundblad (kväll)

28 mar

Sushi & Dumplings – det bästa från Japan
Joakim Lundblad

15 apr

Ostutbildningen startar
Flera föreläsare

19 apr

Vietnamesiska köket – smaker från Saigon
Thao Nguyen Askling

22 apr

Ekonomi och hållbar lönsamhet
Två dagar

02 maj

Vegetariskt – Vår med Årets Kock 2018
David Lundqvist

09 maj

Vårens primörer
Magnus Albrektsson

10 maj

Mat och vin i kombination
Michel Jamais

23 maj

Möt Årets Kock 2019
Martin Moses