• Rökerigatan 4
  • 121 62 Johanneshov
  • Kontakt
  • info@restaurangakademien.se
  • Hitta hit

KALENDARIUM

Det här är Restaurangakademiens kommande kursaktiviteter. Boka in dig direkt!

  • Alla
  • Bar & Service
  • Dryck
  • Kök
  • Konditori
  • Privatpersoner

10 aug

Sommelier Steg II startar
flera föreläsare

11 aug

Master Class – Pinot Noir genom fem kontinenter
Michel Jamais, två dagar

14 aug

Kursstart Yh-Internationell Sommelier
Flera föreläsare

25 aug

Sommelier steg I startar (tisdagar)
flera föreläsare

25 aug

Veganska desserter och bakverk
Cecilia Andersson, Årets Konditor 2012

29 aug

Sensommar
Magnus Albrektsson

30 aug

Mat och vin i kombination
Michel Jamais

01 sep

Restaurangchefsutbildningen startar
flera föreläsare

01 sep

Såskurs
Julius Wallmo (kväll)

02 sep

Kökschefsutbildningen startar
Flera föreläsare

05 sep

Sydostasiens pärlor
Magnus Albrektsson

06 sep

Restaurangmatlagning för hemmakocken 1.0
Magnus Albrektsson

07 sep

Inspiration Mat och vin i kombination
Michel Jamais (kväll)

08 sep

Tallriksdesserter
Sebastian Pettersson

13 sep

Asiatisk Street Food
Claes Grännsjö och Max Inazawa

19 sep

Desserter och bakverk
Daniel Roos

20 sep

Franska festmenyer
Andreas Edlund

23 sep

Vegansk inspiration
Sara Ask

26 sep

Vegetariskt med Årets Kock 2018
David Lundqvist

27 sep

Mat och vin i kombination
Michel Jamais

28 sep

Matlagningens fem grunder – start
Magnus Albrektsson & Julius Wallmo (kväll)

30 sep

Ledarskap och social hållbarhet
Två dagar

03 okt

Vietnamesiska köket – smaker från Saigon
Thao Nguyen Askling

04 okt

Restaurangmatlagning för hemmakocken 2.0
Magnus Albrektsson

06 okt

Grunderna inom vin, start
Michel Jamais och Susanne Berglund Krantz (kvällskurs)

06 okt

Surdegsbröd med Boudet
Sébastien Boudet

10 okt

Höst
Magnus Albretksson

11 okt

Fermentering och konservering
Claes Grännsjö

13 okt

Såskurs
Julius Wallmo (kväll)

14 okt

Knivteknik
Joakim Lundblad (kväll)

17 okt

Brödkurs
Adam Söderström

18 okt

Sushi & Dumplings – det bästa från Japan
Joakim Lundblad

19 okt

Master Class Riesling i Mosel och Rheingau
Romana Eschensperger, MW

20 okt

Moderna bakverk
Sebastian Pettersson

24 okt

Vegetariskt med Årets Kock 2018
David Lundqvist

25 okt

Styckningskurs
Magnus Albrektsson

03 nov

Inläggningar med Stefan Ekengren
Stefan Ekengren

04 nov

Fiskkurs
Julius Wallmo

04 nov

Ekonomi och hållbar lönsamhet
Två dagar

08 nov

Asiatisk Street Food
Claes Grännsjö och Max Inazawa

10 nov

Grön inspiration för restaurang
Christofer Ekman

11 nov

Naturviner – lönsamhet & hållbarhet
Ulrika Karlsson

14 nov

Vegansk matlagningskurs 2.0
Maximillian Lundin

15 nov

Franska festmenyer
Andreas Edlund

17 nov

Minska svinnet i köket!
Hanna Normark och Jens Dolk

18 nov

Öka snittnotan – kreativ säljteknik
Ulrika Karlsson (halvdag)

22 nov

Restaurangmatlagning för hemmakocken 1.0
Magnus Albrektsson

28 nov

Vegetariskt med Årets Kock 2018
David Lundqvist

29 nov

Desserter och bakverk
Daniel Roos