• Rökerigatan 4
  • 121 62 Johanneshov
  • Kontakt
  • info@restaurangakademien.se
  • Hitta hit

KALENDARIUM

Det här är Restaurangakademiens kommande kursaktiviteter. Boka in dig direkt!

  • Alla
  • Bar & Service
  • Dryck
  • Kök
  • Konditori
  • Privatpersoner

22 jul

Sista anmälningsdag WSET Diploma

12 aug

Sommelier steg II startar
flera föreläsare

16 aug

Kursstart Yh-Internationell Sommelier
Flera föreläsare

24 aug

Gilla grillen
Magnus Albrektsson

27 aug

Sommelier steg I startar (tisdagar)
flera föreläsare

31 aug

Restaurangmatlagning för hemmakocken 1.0
Magnus Albrektsson

01 sep

Desserter för hemmakonditorn 1.0
Cecilia Andersson, Årets Konditor 2012

02 sep

Workshop – Skörda vilt!
Lisen Sundgren

02 sep

Kursstart WSET Diploma
Flera föreläsare

03 sep

Såser!
Joakim Lundblad (kväll)

04 sep

Kökschefsutbildningen startar
Flera föreläsare

07 sep

Sensommar
Magnus Albrektsson

08 sep

Grunden till allt gott
Magnus Albrektsson

10 sep

Master Class Champagne
Madeleine Stenwreth, MW

11 sep

Öka snittnotan – kreativ säljteknik
Ulrika Karlsson (halvdag)

15 sep

Fisk med Årets Kock 2017
Johan Backéus

16 sep

Grunderna inom vin, start
Michel Jamais och Susanne Berglund Krantz (kvällskurs)

19 sep

Sommelier steg I startar (torsdagar)
flera föreläsare

22 sep

Mat och vin i kombination – grönt på faten, rött & vitt i glasen
Michel Jamais

24 sep

Restaurangchefsutbildningen startar
flera föreläsare

28 sep

Vegetariskt – Höst med Årets Kock 2018
David Lundqvist

29 sep

Restaurangmatlagning för hemmakocken 1.0
Magnus Albrektsson

05 okt

Sydostasiens pärlor
Magnus Albrektsson

06 okt

Restaurangmatlagning för hemmakocken 2.0
Magnus Albrektsson

08 okt

Inspiration Mat och vin i kombination
Michel Jamais (kväll)

12 okt

Asiatisk Street Food
Claes Grännsjö

13 okt

Tårtor med Tea
Dorotea Malmegård

19 okt

Vegansk matlagningskurs
Maximillian Lundin

20 okt

Tårtor med Tea
Dorotea Malmegård

22 okt

Såser!
Julius Wallmo

23 okt

Knivteknik
Joakim Lundblad (kväll)

26 okt

Vegetariskt – Höst med Årets Kock 2018
David Lundqvist

27 okt

Mat och vin i kombination
Michel Jamais

28 okt

Restaurangsverige 2025
Richard Tellström (föreläsning, 2 timmar)

30 okt

Minska svinnet och öka hållbarheten
Mats Andersson

03 nov

Hemmakockens genvägar till lyx
Tomas Diederichsen

04 nov

Matlagningens fyra grunder – start
Magnus Albrektsson & Julius Wallmo (kväll)

06 nov

Ostutbildningen startar
Flera föreläsare

10 nov

Franska festmenyer
Andreas Edlund

14 nov

Attrahera och behålla personal
Inspirationsföreläsning med Fredrik Eriksson

15 nov

Vegansk inspiration för storkök
Sara Ask

16 nov

Skaldjur Deluxe
Julius Wallmo

17 nov

FIKA – svenska klassiker
Dorotea Malmegård

19 nov

Alkoholfria drycker – våga ta betalt
Ulrika Karlsson (kväll)

23 nov

Vegetariskt – Höst med Årets Kock 2018
David Lundqvist

24 nov

Styckning
Magnus Albrektsson

28 nov

Increasing the average restaurant check – creative sales techniques
Ulrika Karlsson