• Rökerigatan 4
  • 121 62 Johanneshov
  • Kontakt
  • info@restaurangakademien.se
  • Hitta hit

KALENDARIUM

Det här är Restaurangakademiens kommande kursaktiviteter. Boka in dig direkt!

  • Alla
  • Bar & Service
  • Dryck
  • Kök
  • Konditori
  • Privatpersoner

18 jan

Restaurangmatlagning för hemmakocken 1.0
Magnus Albrektsson

19 jan

Desserter och bakverk
Daniel Roos

25 jan

Ett år – fyra säsonger, start
Magnus Albrektsson (fyra tillfällen)

25 jan

Skafferi, jordkällare och kalla hav
Magnus Albrektsson

26 jan

Vegetariskt – Vinter med Årets Kock 2018
David Lundqvist

28 jan

Sommelier steg I startar (tisdagar)
flera föreläsare

01 feb

Restaurangmatlagning för hemmakocken 1.0
Magnus Albrektsson

02 feb

Desserter för hemmakonditorn 1.0
Cecilia Andersson, Årets Konditor 2012

03 feb

Möt Gustav Öhman från Taxinge Krog
Gustav Öhman

08 feb

Vegansk matlagningskurs
Maximillian Lundin

09 feb

Mat och vin i kombination
Michel Jamais

11 feb

Såser!
Julius Wallmo (kväll)

15 feb

Asiatisk Street Food
Claes Grännsjö och Max Inazawa

16 feb

Preppa som en kock
Magnus Albrektsson

22 feb

Restaurangmatlagning för hemmakocken 1.0
Magnus Albrektsson

07 mar

Skaldjur Deluxe
Julius Wallmo

08 mar

Desserter och bakverk
Daniel Roos

11 mar

Minska svinnet med K-märktmodellen
Hanna Normark och Jens Dolk

12 mar

Snabbkurs i effektiv serveringsteknik
Ulrika Karlsson, halvdag

12 mar

Effektiv service för lönsam verksamhet
Ulrika Karlsson, halvdag

14 mar

Högtider med Stefan Ekengren
Stefan Ekengren

15 mar

Franska festmenyer
Andreas Edlund

16 mar

Hållbar råvara med Stefan Eriksson
Stefan Eriksson, Årets Kock 2005

17 mar

Inspiration Mat och vin i kombination
Michel Jamais (kväll)

17 mar

Grunderna inom vin, start
Michel Jamais och Susanne Berglund Krantz (kvällskurs)

18 mar

Ledarskap och social hållbarhet
Två dagar

21 mar

Brödkurs med Adam Söderström
Adam Söderström, Bageri Petrus

22 mar

Sydostasiens pärlor
Magnus Albrektsson

23 mar

Öka snittnotan – kreativ säljteknik
Ulrika Karlsson (halvdag)

25 mar

Knivteknik
Joakim Lundblad (kväll)

28 mar

Sushi & Dumplings – det bästa från Japan
Joakim Lundblad

31 mar

Master Class Riesling i Mosel och Rheingau
Romana Eschensperger, MW

01 apr

Mathias Dahlgrens restaurangfilosofi
Mathias Dahlgren, halvdag

15 apr

Ostutbildningen startar
Flera föreläsare

15 apr

Vegansk inspiration
Sara Ask

19 apr

Vietnamesiska köket – smaker från Saigon
Thao Nguyen Askling

21 apr

Inläggningar med Stefan Ekengren
Stefan Ekengren

22 apr

Ekonomi och hållbar lönsamhet
Två dagar

25 apr

Asiatisk Street Food
Claes Grännsjö och Max Inazawa

26 apr

Restaurangmatlagning för hemmakocken 1.0
Magnus Albrektsson

28 apr

Master Class – Pinot Noir genom fem kontinenter
Michel Jamais, två dagar

28 apr

Såser!
Julius Wallmo (kväll)

02 maj

Vegetariskt – Vår med Årets Kock 2018
David Lundqvist

03 maj

Vegetariskt – Vår med Årets Kock 2018
David Lundqvist

07 maj

Chokladkurs
Sebastian Pettersson

09 maj

Vårens primörer
Magnus Albrektsson

10 maj

Mat och vin i kombination
Michel Jamais

12 maj

Veganska desserter och bakverk
Cecilia Andersson, Årets Konditor 2012

16 maj

Restaurangmatlagning för hemmakocken 2.0
Magnus Albrektsson

17 maj

Matlagningens fem grunder – start
Magnus Albrektsson & Julius Wallmo (kväll)

17 maj

Styckningskurs
Magnus Albrektsson

23 maj

Möt Årets Kock 2019
Martin Moses

30 maj

Gilla grillen
Magnus Albrektsson

13 jun

Gilla grillen
Magnus Albrektsson

14 jun

Gilla grillen
Magnus Albrektsson

10 aug

Sommelier Steg II startar
flera föreläsare