• Rökerigatan 4
  • 121 62 Johanneshov
  • Kontakt
  • info@restaurangakademien.se
  • Hitta hit

ATTRAHERA OCH BEHÅLLA PERSONAL

Datum:
Tisdag 30 april 2019, kl. 09:00-11:00

Innehåll:
”Visionen om att vara en föredömlig arbetsplats är konkretiserad och dokumenterad, den är förverkligad och fortsätter att förverkligas. Här har skapats lösningar och svar på restaurangnäringens svåra frågor ”

Så löd en del av motiveringen när Långbro Värdshus med Fredrik Eriksson i spetsen vann utmärkelsen ”Årets Arbetsplats 2018” i samband med Restauranggalan.

Bristen på personal är idag en av restaurangbranschens största utmaningar och att lyckas attrahera och behålla duktiga medarbetare är viktigare än någonsin. Under två timmar berättar Fredrik Eriksson om hur han har gjort för att bygga ett team som trivs och därmed en hållbar arbetsplats.

Kom och inspireras! Kanske är det din restaurang som blir ”Årets Arbetsplats 2019”?

Föreläsare: Fredrik Eriksson
Fredrik Eriksson är flerfaldigt prisbelönt kock och krögare samt kreativ ledare för Restaurangakademien. Utöver det är han delaktig i flera projekt för branschen, bland annat ”Branschkoden” tillsammans med Restaurangakademien och Visita. Branschkoden behandlar frågor som rör rekrytering av personal, hållbarhet, HR och hur du sammantaget skapar en bättre arbetsmiljö för de som arbetar i branschen.  Fredrik föreläser också om personalvård på Restaurangakademiens kökschefsutbildning.

Pris: 495 kr per person exkl. moms (619 kr inkl. moms)

Anmäl dig här!