• Rökerigatan 4
  • 121 62 Johanneshov
  • Kontakt
  • info@restaurangakademien.se
  • Hitta hit

Att knäcka vinkoden – Hantering av vin 2.0

Kursdatum: 8 november kl. 18.00-21.00

Kursinnehåll: Del 1: Glasen som verktyg, övriga verktyg, servering, lufta vs dekantera, ”Gör fel för att bli rätt”. Vi går igenom alla metoder och verktyg du behöver för att lyckas med din vinservering.
Del 2: Teoretisk mat & vin
Del 3: Praktisk mat & vin. Vi sätter grundsmaker till sin spets mot viner och går igenom några andra detaljer som kommer påverka utgången av kombinationen.
Del 4: ”Examination”

Föreläsare: Sören Polonius
Tidigare chefssommelier på Esperanto och Fredsgatan 12, idag Wine director på Adam&Albin, SM-vinnare i sommellerie 2006 och 2008. Coach för Swesomm.

Pris: 1821 kronor ex. moms 
I priset ingår föreläsning och middag med passande dryck.

Plats: Restaurangakademien, Rökerigatan 4, Stockholm

Anmäl dig här!