• Rökerigatan 4
  • 121 62 Johanneshov
  • Kontakt
  • info@restaurangakademien.se
  • Hitta hit

Äntligen terminsstart!

August 19, 2016 Posted by

I måndags började Sommelier Steg 2 med provningsmetodik samt mängder av vin från Nya Zeeland och Australien. De flesta var tidigare elever så det var många kära återseenden! Julius serverade även terminens första lunch som var råbiff – mycket uppskattat.

Det är så roligt med alla dessa kursstarter, på tisdag nästa vecka börjar Restaurangchefsutbildningen för andra gången någonsin och det finns fortfarande platser kvar. Vill du utvecklas i din roll som ledare eller kanske i framtiden få en tjänst som restaurangchef är utbildningen perfekt, kompetent och motiverad personal finns det alltid jobb för!

Något som jag tycker ska bli så otroligt spännande är vår helt nya utbildning YH-Internationell Barchef! Utbildningens upplägg är liknade YH-Internationell Sommelier som jag själv gått, med ett års CSN-berättigade heltidsstudier inkluderat 16 veckors praktik utomlands eller i Sverige valet är ditt! Yrkesmässigt är det såklart det bästa jag gjort.

Ansökningarna pågår fortfarande så är du eller någon du känner som brinner för bartenderyrket intresserad..? Sök! Utbildningen börjar den 2 september. 🙂

Tina Trigg, sälj- och dryckesansvarigKommentarer