• Rökerigatan 4
  • 121 62 Johanneshov
  • Kontakt
  • info@restaurangakademien.se
  • Hitta hit

Äntligen höst…

August 16, 2017 Posted by

När sol och bad inte är något man går och längtar till, när det har ätits nog med kräftor och druckits nog med snaps. Vad är det då vi har att se fram emot?

För min del är det ju hösten såklart och terminsstart här på Restaurangakademien. Denna spännande höst startar vi med dubbla Sommelier steg 1-utbildningar eftersom det är ett sånt enormt tryck från alla som vill gå (det finns fortfarande några platser kvar till starten den 21:a sept).

När sen Kökschefsutbildningen och Restaurangchefsutbildningen är igång i september så börjar Restaurangakademien vara sig likt igen med nyfikna och ambitiösa studenter överallt.

Vi har ju också två nykomlingar – succén Diplomerad Fromager, ostutbildningen som vi lanserade i våras, kör vi även denna termin. Och så har vi en helt ny utbildning för offentlig gastronomi –  en fyradagarsutbildning med start i november. Där välkomnar vi med stolthet profilen Michael Bäckman från Annerstaskolan som huvudföreläsare.

Det är också med stor glädje som vi på Restaurangakademien hälsar Ulrika Karlsson välkommen i familjen som ny kreativ ledare för dryckes- och matsalsutbildningarna.  Som sagt – en otroligt spännande och intensiv höst drar igång här på Restaurangakademien. Nu kör vi!

Markus Löfgren, VerksamhetschefKommentarer