• Rökerigatan 4
  • 121 62 Johanneshov
  • Kontakt
  • info@restaurangakademien.se
  • Hitta hit

ANGÅENDE CORONAVIRUS COVID-19

* SIDAN UPPDATERAS LÖPANDE *

Vi är måna om att Restaurangakademien ska vara en trygg plats att vistas på och följer de rekommendationer som Folkhälsomyndigheten ger. Kursstarterna för våra branschutbildningar fr o m 17 mars t o m 22 april har beslutats att flyttas fram. Grunderna inom vin med start 17 mars flyttas fram till 19 maj. Inspirationskursen Öka snittnotan – kreativ säljteknik den 23 mars flyttas också fram och vi återkommer inom kort med nytt datum. Mathias Dahlgrens restaurangfilosofi den 1 april flyttas fram till den 25 maj. Ostutbildningen med start 15 april flyttas fram till i höst eller nästa vår. Vegansk inspiration med Sara Ask den 15 april flyttas fram till i höst, Inläggningar med Stefan Ekengren den 21 april flyttas fram till den 3 november, Ekonomi och hållbar lönsamhet med start 22 april flyttas fram till i höst. Varje deltagare kontaktas av oss för vidare information. Vi behandlar kontinuerligt de senaste direktiven från Folkhälsomyndigheten och uppdaterar löpande.

Våra matlagningskurser för privatpersoner planeras att genomföras. Är du frisk så är du välkommen till oss på Restaurangakademien och vi värnar om din säkerhet under din vistelse här. Vid ankomst uppmanas alla att tvätta händerna noga och vi har handsprit framme. Vi har utökat våra redan höga krav på städning och desinficerar dörrhandtag och andra beröringsytor flera gånger dagligen. Vi jobbar ständigt med att förbättra tryggheten och säkerheten för våra deltagare.

Vad gäller vid sjukdom?
Alla med något eller några av förkylningssymtomen feber, hosta, snuva eller ont i halsen uppmanas att avstå sociala kontakter och stanna hemma. Vid sjukdom, kontakta info@restaurangakademien.se

Riskgrupper
Tillhör du en riskgrupp och går någon av våra branschutbildningar? Kontakta morgan.kjellstrom@restaurangakademien.se 
Tillhör du en riskgrupp och är inbokad på någon av våra konsumentkurser? Kontakta info@restaurangakademien.se

Studiebesök
I detta läge tar vi inte emot studiebesök, men ser fram emot att välkomna skolor och andra grupper som är intresserade av vår verksamhet längre fram.

Vi följer utvecklingen noga och informerar om förändringar.