• Rökerigatan 4
  • 121 62 Johanneshov
  • Kontakt
  • info@restaurangakademien.se
  • Hitta hit

SOUSCHEFSUTBILDNING

KÖKSCHEFENS HÖGRA HAND

Restaurangakademiens Souschefsutbildning är en vidareutbildning för kockar och omfattar bland annat råvarukunskap, ekonomi, mat och dryck i kombination, menyer, ledarskap och konflikthantering. Föreläsningar av kända branschprofiler blandas med praktiska övningar. Vid utbildningens slut är du väl rustad för en ledande position i köket.

DU: Har tidigare erfarenhet som kock. Att inneha den kreativa rollen i matlagningen och rapportera till kökschefen passar dig. Som arbetsledare över kökspersonalen kan du fatta snabba beslut samt hantera konflikter. Hårt arbete och passion för ditt yrke gör dig till en mycket viktig kugge i maskineriet.

OMFATTNING: Souschefsutbildningen omfattar fyra heldagar fördelade på fyra veckor. Det går att arbeta nästan som vanligt medan den nya kunskapen gör dig redo för en högre befattning.

PRIS: 9 800 kr exkl. moms

KURSSTART SOUSCHEFSUTBILDNINGEN: 10 april 2018
Datum: tisdag 10 april, tisdag 17 april, tisdag 24 april, onsdag 2 maj

Anmäl dig här!