• Rökerigatan 4
  • 121 62 Johanneshov
  • Telefon 08-788 03 60
  • info@restaurangakademien.se
  • Hitta hit

SOUSCHEFSUTBILDNING

KÖKSCHEFENS HÖGRA HAND

KURSSTART: 9 november, 2017
fyra torsdagar; 9/11, 16/11, 23/11, 30/11

Restaurangakademiens Souschefsutbildning är en vidareutbildning för kockar och omfattar bland annat råvarukunskap, ekonomi, mat och dryck i kombination, menyer, ledarskap och konflikthantering. Föreläsningar av kända branschprofiler blandas med praktiska övningar. Vid utbildningens slut är du väl rustad för en ledande position i köket.

DU: Har tidigare erfarenhet som kock. Att inneha den kreativa rollen i matlagningen och rapportera till kökschefen passar dig. Som arbetsledare över kökspersonalen kan du fatta snabba beslut samt hantera konflikter. Hårt arbete och passion för ditt yrke gör dig till en mycket viktig kugge i maskineriet.

OMFATTNING: Souschefsutbildningen består av fyra torsdagar med start 20 april. 

KURSAVGIFT: 8 860 kr kr exkl moms 10% boka-tidigt-rabatt t.o.m. 14 juli (nytt pris 7 974 kr exkl. moms)

Ladda ned mer info samt schema här »

Anmäl dig här!