• Rökerigatan 4
  • 121 62 Johanneshov
  • Telefon 08-788 03 60
  • info@restaurangakademien.se
  • Hitta hit

SOUSCHEFSUTBILDNING

KÖKSCHEFENS HÖGRA HAND

PÅGÅENDE KURSSTART: 10 november 2016, fyra torsdagar
10/11, 17/11, 24/11, 1/12

KOMMANDE KURSSTART: 20 april 2017, fyra torsdagar Boka-tidigt-rabatt t. o. m 15 dec
20/4, 27/4, 4/5, 11/5

Restaurangakademiens Souschefsutbildning är en vidareutbildning för kockar och omfattar bland annat råvarukunskap, ekonomi, mat och dryck i kombination, menyer, ledarskap och konflikthantering. Föreläsningar av kända branschprofiler blandas med praktiska övningar. Vid utbildningens slut är du väl rustad för en ledande position i köket.

DU: Har tidigare erfarenhet som kock. Att inneha den kreativa rollen i matlagningen och rapportera till kökschefen passar dig. Som arbetsledare över kökspersonalen kan du fatta snabba beslut samt hantera konflikter. Hårt arbete och passion för ditt yrke gör dig till en mycket viktig kugge i maskineriet.

OMFATTNING: Souschefsutbildningen består av fyra torsdagar med start 10 november 

KURSAVGIFT: 8860 kr exkl moms
Just nu! 10% boka-tidigt-rabatt 7 974 kr exkl. moms
Gäller t.o.m. 15 december

Ladda ned mer info samt schema här »

Anmäl dig här!