• Rökerigatan 4
  • 121 62 Johanneshov
  • Telefon 08-788 03 60
  • info@restaurangakademien.se
  • Hitta hit

SOMMELIERUTBILDNING STEG II

TITEL: DIPLOMERAD SOMMELIER

Restaurangakademiens Sommelierutbildning steg II fördjupar kunskaperna i vintillverkning, odling, länder och regioner, svensk samt internationell sprit, ölbryggning/hantering, kemi och dryckeslistor. Med diplomet, högt rankat i branschen och internationellt gångbart, kan du tillskriva dig titeln diplomerad sommelier. Efter godkänd examination innehar du den internationella certifieringen WSET Level 3.

DU: Har gått Restaurangakademiens Sommelierutbildning steg I. Vinintresset är förädlat till kunskap och viljan att involvera andra drycker är stark. Från te och öl, vidare över likörer, rom och whisky fram till finaste champagne. Nu är det hela vägen och upp till bevis som gäller.

OMFATTNING: Utbildningen är en heldag i veckan under 15 veckor. Kombinera med det nuvarande arbetet tills du nått målet.

PRIS STEG 2: 39 600 kr exkl. moms (49 500 kr inkl. moms)
Klicka här om du önskar delbetala kursavgiften. Obs! Detta måste göras innan du gör din anmälan.

KURSSTARTER:
15 januari 2018 fullbokad (välkommen att anmäla dig till reservlistan på bokningssidan)
13 augusti 2018

Ladda ned mer info här »

Schema HT17 »

Certified_LEVEL3_W&S(blk)OL

Anmäl dig här!

Boka omtentamen!