• Rökerigatan 4
  • 121 62 Johanneshov
  • Kontakt
  • info@restaurangakademien.se
  • Hitta hit

DESSERTER

MED SMAK FÖR DET SÖTA

Datum: fredagen den 27 april 2018, kl 09:00-16:00

Restaurangakademiens Dessertkurs tar dig med genom desserternas historia, nutid och framtid. Här får du tillaga efterrätter i alla dess former där glass, sorbet, mousser, cheesecakes, crème caramel samt krämer och såser med olika smaksättningar bara är en bråkdel. Vikt läggs också vid det visuella genom snygga uppläggningar och moderna presentationer. Med denna smakresa får du med dig såväl kursintyg, bred kunskap som användbara knep.

DU: Befinner dig redan inom restaurangbranschen. Din inriktning och ditt stora intresse ligger hos det söta och kanske är målet att bli chefskonditor. Nu behöver du redskapen för att kunna skapa desserter som blir pricken över i:et på en fantastisk middag.

OMFATTNING: Utbildningen omfattar en heldag mellan 9.00-16.00.

KURSLEDARE: Daniel Roos
Daniel driver Restaurang K-märkt och ett patisserie/café i Teatern, Ringen och Akademibokhandeln. Han var tidigare medlem i det Svenska Kocklandslaget. Med dem vann han bland annat OS-guld 2012. Vid Kronprinsessan Victorias bröllop i juni 2010 ansvarade han för desserten och så även vid Nobelfesten 2014, 2015, 2016 och 2017. Titta närmare på hans vackra skapelser på www.pastrydesign.se

PRIS: 2 850 kr exkl moms

Anmäl dig här!