Just nu tar vi inte emot kortbetalningar. Vänligen välj faktura som betalni... ngsalternativ. Visa mer Visa mindre

Styckning

Är du intresseade av att lära dig hantera hela köttstycken? I denna kurs lär du dig att ta tillvara på hela djur som exempelvis lamm och fågel. Du får kunskap om köttets anatomi och mångfalden av styckningsdetaljer. Genom att förädla ett helt djur skapas förståelse för ett hållbart tankesätt och alla de fördelar som finns med att använda samtliga delar av ett djur. Under dagen kommer du lära dig att detaljstycka olika köttdetaljer som exempelvis steg, bog, lägg, bringa och sadel. Vidare kommer du få möjligt att lära dig om hur man bedömer köttkvalitet och vilka tillagningsmetoder som lämpar sig bäst för olika styckningsdetaljer. Kursen avslutas med en gemensam måltid kring matbordet.

Föreläsare: Roger Karlsson
Övrigt: I priset ingår förkläde, mat och dryck. Receptkompendium skickas ut digitalt efter avslutad kurs. Vi har inte möjlighet att anpassa våra kurser efter allergier eller specialkost.