• Rökerigatan 4
  • 121 62 Johanneshov
  • Kontakt
  • info@restaurangakademien.se
  • Hitta hit

MÖT ÅRETS KONDITOR 2017

Datum: lördag 24:e mars, kl 9.30-16.00

Kursinnehåll: Välkommen till en ny spännande kurs för dig som älskar choklad! Under säker ledning av Årets Konditor 2017, Kalle Bengtsson, ägnar vi en dag åt att göra chokladdesserter. Till exempel en favorit med havtorn och mandel. Kalle lär oss också att gjuta pralinskal och hur vi tempererar chokladen. Utöver det kommer vi göra olika fyllningar och lära oss att göra fina och proffsiga chokladdekorationer.

Kursledare: Kalle Bengtsson
Kalle Bengtsson är Årets Konditor 2017. Ursprungligen är han från Göteborg där han arbetar som Head Pastry Chef på Gothia Towers. Kalle är även konditor i Svenska Kocklandslaget som han 2014 knep en andraplats i VM tillsammans med. 2010-2013 tävlade han för Göteborgs regionala kocklag.

Pris: 2995 kronor per deltagare. I priset ingår Restaurangakademiens förkläde, receptkompendium, alla råvaror och utvalda drycker samt Restaurangakademiens diplom. På plats i köket finns alltid våra lärlingar som assisterar dig som kursdeltagare och kursledaren för att underlätta för att du ska få ut mesta möjliga av dagens kursinnehåll.

Anmäl dig här!