• Rökerigatan 4
  • 121 62 Johanneshov
  • Kontakt
  • info@restaurangakademien.se
  • Hitta hit

KÖK

INSPIRATION, LEDARSKAP OCH EKONOMI

– kanske de viktigaste beståndsdelarna i ett framgångsrikt kök. Fördjupa din arbetsglädje, känsla för ekonomi och kärlek till råvaran på någon av våra köksutbildningar!

Att kökets nyckelpersoner har en bra utbildning är fördelaktigt på många sätt. Det skapar förutsättningar för en flexibel verksamhet som går med vinst, och i förlängningen ett bättre arbetsklimat med personal som blir mer långvarig.

Vässa de administrativa kunskaper du behöver som kökets arbetsledare på vår kökschefsutbildning eller souschefsutbildning. Eller höj motivationen och sök inspiration i ett gästspel eller en kortare kurs ledd av en framstående branschkollega.

För dig som jobbar med matlagning inom offentlig gastronomi håller vi en storköksutbildning. Den syftar till att visa hur ett stort arbetslag kan jobba mer målinriktat och samtidigt ha arbetsglädjen i behåll.

Köksutbildningarnas föreläsare har själva lång erfarenhet av branschen och guidar dig utifrån både krögarens och den anställdes perspektiv.