• Rökerigatan 4
  • 121 62 Johanneshov
  • Telefon 08-788 03 60
  • info@restaurangakademien.se
  • Hitta hit

KALENDARIUM

Det hÀr Àr Restaurangakademiens kommande kursaktiviteter. Boka in dig direkt!

  • Alla
  • Bar & Service
  • Dryck
  • Kök
  • Konditori
  • Privatpersoner

18 Aug

Kursstart Yh-Internationell Sommelier
Flera förelÀsare

26 Aug

Restaurangmatlagning för hemmakocken 1.0
Magnus Albrektsson

27 Aug

Gilla grillen
Magnus Albrektsson

29 Aug

Sommelier steg I startar
flera förelÀsare

02 Sep

Skaldjur Deluxe
Julius Wallmo

03 Sep

Möt Årets Kock 2017
Johan Backeus

04 Sep

Kursstart WSET Diploma
Flera förelÀsare

05 Sep

SĂ„ser!
Julius Wallmo (kvÀll)

06 Sep

Kökschefsutbildningen startar
flera förelÀsare

09 Sep

Dessertkurs med Martin Morand
Martin Morand

10 Sep

Sensommar
Magnus Albrektsson

11 Sep

Matlagningens fyra grunder – start
Magnus Albrektsson & Julius Wallmo (kvÀll)

16 Sep

Smaker, rÄvaror och perfektion
Alexander Sjögren

17 Sep

Restaurangmatlagning för hemmakocken 1.0
Magnus Albrektsson

21 Sep

Sommelier steg I startar
flera förelÀsare

23 Sep

Vegansk matlagningskurs
Maximillian Lundin

26 Sep

Restaurangchefsutbildningen startar
flera förelÀsare

30 Sep

Husmanskost i Tore Wretmans anda
Gunnar Forssell och Julius Wallmo

01 Oct

Mat och vin i kombination
Michel Jamais

08 Oct

TĂ„rtor med Tea
Dorotea MalmegÄrd

11 Oct

Inspiration Mat och vin i kombination
Michel Jamais (kvÀll)

14 Oct

Styckning
Magnus Albrektsson

15 Oct

Ett Ă„r – Fyra sĂ€songer, höststart
Magnus Albrektsson (fyra tillfÀllen)

17 Oct

Grunderna inom vin, start
Michel Jamais och Susanne Berglund Krantz (kvÀllskurs)

22 Oct

Vegansk matlagningskurs
Maximillian Lundin

24 Oct

SĂ„ser!
Julius Wallmo (kvÀll)

28 Oct

Skaldjur Deluxe
Julius Wallmo

29 Oct

Mat och vin i kombination
Michel Jamais

02 Nov

Start Storköksutbildning – Offentlig Gastronomi
Flera förelÀsare

05 Nov

Hemmakockens genvÀgar till lyx
Jimmi Eriksson

09 Nov

Souschefsutbildningen startar
flera förelÀsare

11 Nov

Hemmakockens genvÀgar till lyx
Jimmi Eriksson

12 Nov

Pralinkurs med Martin Morand
Martin Morand

14 Nov

Knivteknik
Markus Löfgren (kvÀll)

16 Nov

Ostutbildningen startar
Flera förelÀsare

18 Nov

Brödkurs – söta bullar och bröd
Moa Brink

22 Nov

Bourgogne Master Class, start
Michel Jamais (tvÄ tillfÀllen)

25 Nov

Viltmatlagning
Ulrika Brydling

26 Nov

Möt Årets Kock 2017
Johan Backeus

02 Dec

Grunden till allt gott
Magnus Albrektsson

03 Dec

Restaurangmatlagning för hemmakocken 2.0
Magnus Albrektsson