• Rökerigatan 4
  • 121 62 Johanneshov
  • Telefon 08-788 03 60
  • info@restaurangakademien.se
  • Hitta hit

VĂ„ra bloggare

HÀr gör vi Restaurangakademiens hemsida till ett levande forum med ett antal gÀstbloggare som bjuder pÄ sina egna Äsikter och vÀrderingar om stort och smÄtt i gastronomins vÀrld.

Restaurangakademien bakom kulisserna

HÀr skriver vi om det som hÀnder pÄ Restaurangakademien. BÄde i veckorna nÀr branschen huserar hÀr och frÄn helgernas matlagningskurser.

Hans Bihl

Ägare och grundare av Brabar AB. Förutom att arbeta som bartender har han drivit nattklubb, arbetat med marknad och försĂ€ljning men framförallt med utbildning inom bar.

Magnus Svensson

Kreativ Ledare för sommelierutbildningarna pÄ Restaurangakademien, producent av Àppelprodukter med och utan alkohol. Krögare pÄ Garaget i Sparreholm och har mycket Äsikter om det mesta som gÄr att Àta och dricka. Har jobbat frÄn disken, via matsalen, bar och kök till en fil kand. i restaurang och mÄltidskunskap. Skrivit nÄgra böcker och synts i tv och radio.

Michel Jamais

Kock och sommelier, konsult och utbildare inom mat, dryck och restaurang samt skribent med fokus pÄ vin, sprit och restaurang. En av huvudförelÀsarna pÄ Restaurangakademiens Sommelierutbildning.

Studentbloggen

Hur Àr det att studera pÄ Restaurangakademien? HÀr rapporterar vÄra studenter om livet bakom spottkoppar, skolböcker och spisar.