• Rökerigatan 4
  • 121 62 Johanneshov
  • Kontakt
  • info@restaurangakademien.se
  • Hitta hit

ASIAN FUSION

Datum:
lördag 28 april 2018, kl 9.30-16.00

Kursinnehåll:
Välkommen till en dag i Asiens tecken! Idag får vi lära oss hur våra fantastiska råvaror i Norden kan få nytt liv med spännande smaksättningar och inspiration från Japan, Kina och Thailand. Självklart pratar vi även råvaror i säsong och Jonas lär ut sina tankar kring hur han bygger sina maträtter och menyer på restaurangerna som han driver i Stockholm och Uppsala.

Efter den här dagen har du redskapen att ta med dig intensiva smaker och innovativa kombinationer, från restaurangköket in i hemmet.

Kursledare: Jonas Svensson
Sedan 2011 driver Jonas restaurangen Miss Voon som han öppnade med Melker Andersson och Danyel Couet i Stockholm. Efter flera år som köksmästare i Grupp F12 var det här en möjlighet han drömt om. Här kunde han laga maten han verkligen ville – asiatiskt i grunden, men med nordisk tolkning och många av de råvaror som vi har runt oss dagligen. 2017 öppnade han samma koncept i Uppsala och senare samma år ett MR Voon i Stockholm. Vi känner även igen Jonas Svensson från Kockarnas Kamp i TV4 där han slutade på en hedersam fjärde plats.

Pris: 2995 kr I priset ingår Restaurangakademiens förkläde, receptkompendium, alla råvaror och utvalda drycker samt Restaurangakademiens diplom. På plats i köket finns alltid våra lärlingar som assisterar dig som kursdeltagare för att du ska få ut mesta möjliga av dagens kursinnehåll.

Anmäl dig här!